Vi red inte denna vecka för vi hade...

Hej!
I fredag den 18/9-2015 så fick jag rida på Magic,vi red mycket med öppnor och förvända slutor. Magic var först lite hård i mun och försökte hitta på någonting för att slippa "arbeta" men efter ett tag så blev det mycket bättre efter vi red på övningen. För han blev väldigt mjuk i halsen. Passet gick bra. 
 
25/9-2015 Teori 
Ja då var det våran grupp som fick ha teori. Vi fick bygga upp tre olika hinder och vi pratade mycket om hur långt avstånd ska det vara mellan hindren osv. Och vi fick lära oss varför vissa hinder har markbom före hindren osv. 
Men nästa vecka så ska vi ha markarbete och jag kommer kanske få Magic för jag red ju han förra gången eller så får jag en ny häst att ha markarbete. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11/9-2015 Bytt är bytt..

Hej!
 
I fredags så var det ridning igen på ridskolan. Först så stog det att jag skulle rida Wendy men jag bytte med Tuva så jag fick rida Isak och hon Wendy. Plus att vi hade en vikarie.
 
Passet gick kanon bra förutom att han då o då blev lite seg men han skötte sig väldigt bra. Jag tyckte även att han blev mjukare och finare i kroppen. Men han är ju en sån häst som har ganska så lätt att gå i form osv.
Vi fick rida självständigt i alla gångarter. Vi red på serpentinter både i trav och i galopp.Sen så red vi även i volter både liten volt och stora mitt volten red vi också så vi red mycket olika saker. 
 

Föreläsning på skolan och konsär...

Hej! 
Fredag den 11/9-2015 så har vi haft en kändis på skolan som jag går på. 
 
 
Men idag så kom en rapparen Ison Glasgow hit till skolan och hade föreläsning för vissa klasser. Jag tyckte att föreläsningen var bra och att vissa grejer som han sa var verkligen bra sagt. Jag tyckte att man fick veta mer om han än när han står på scenen och rappar liksom. Alltså man fick veta mer om hans privataliv ,  personligheten  och inte den "kända" typen som står på scenen och bara sjunger. 
 
Lördag den 12/9-12 
Så var det 10 års jubileum på min skola och det var öppethus på dagen och senare på kvällen så var det en konsär där Ison&Fille skulle uppträda men jag lyssnade typ på tre låtar för det började regna och sen så åkte jag hem. 
 
Hip pop musiken är egentligen inte min typ av musik!
Min musik smak är mer mot pop hållet och lite lugnare låtar. Men vissa hip pop musik låtar gillar jag men inte så mycket. 
 
Vilken musik smak tycker du om? Är det t.ex Rock , hip pop , pop , funk musik? 

28/8- 4/9 -2015 Ridning på två olika hästar..

Hej!
 
28/8-2015
 
Så fick jag rida Sunny igen. Vi red skänkelvikningar ,  övergångar och sen på slutet så red vi på volterna. Jag tyckte att det gick väldigt bra och att denna gång så försökte jag hålla kvar händerna och inte "släppa" och länga på tyglarna. Jag gillar mer o mer Sunny så man kan säga att hon är min "favorithäst" .
 
Saknar sommaren 2014....<3  
 
4/9-2015
 
Jag fick inte rida Sunny denna gång som var verkligen tråkigt. Istället så fick jag rida Romanowa hon är väldigt stel som en pinne och lite stark. Vi red mycket på volterna sen så red vi tempoväxlingar och lite framdelsvändningar. Först så gick det så där för att vi hittade inte "kontakten" med varandra för jag ville på ett sätt men hon ville ett annat sätt men efter vi red på volterna så blev hon lite mjukare i halsen och jag kom på mer hur jag skulle rida henne också. 
Jag fick verkligen kämpa med att hon skulle slappna av i halsen för är som så STEL.
 
Har ingen bild på Romanowa på denna dator