Förlåt.....

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag....Men vi glömmer allt skka blogga mer när jag kommer hem från stugan :) Men jag har vart med min kompis Celine och hennes häst Fanta och det har vart två roliga dagar med Celine :)

God natt på er alla!! 



// Linn


            

Får damp snart.....

Just nu är jag jävligt förbannad för dom håller på bygger uppe på taket och dom har typ  tagit ut sladen så att vi inte kan kolla på TV och vissa i huset har klagat igår men dom har inte fixat det än och nu är jag riktikt förbannad bara som ni vet. Kan dom inte sätta TILLBAKA SLADEN och ndå blir alla GLAD att vi får kolla på tv.  Men är dom egosar att bara byggarbetarna får kolla och andra som bor här får inte kolla på TV tänk om nån följer ett program på TV och nu får man inte det!  

Och förandra har dom byggt en stelning vid kökets fönster lite otrlevligt om man äter och då kommer nån och kollar in FY FAN VAD JAG HATAR DET HÄR!!! OCH NU HAR JAG MISSAT MYCKET AV ETT PROGRAM!!!! TACK SÅ MYCKET BYGGARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



 
                                                            HEJ DÅ!
                      
                                                                                         //Linn

Svar på frågestunden


Det vart några iallafall så nu tänckte jag svara på frågorna :


Postat av: Vilma

1) Bästa minnet med Kapten? Jag har två bästa minnen det var när jag hyrde kapten och då red jag barbacka och när jag var med på miniblåbärshoppningen.

Svar: Det var nog när jag var med på Miniblåbärshoppningen för första gången jag red honom och det var första gången som jag tävlade. Det var på Ås för det gick så himmla bra då :) 
Här får ni se när jag hoppade med Kapten 50cm    ↓
 


2)Bästa minnet med Kajsa?

Svar:  Men jag har många bra minnen om henne. Men jag kan säga en om dom. Det var när jag fick henne varje gång på en termin det var när jag va en nybörjare det var en av dom bästa minnen :)


3)Vilken är din favoritbild?

Svar: Jag har många favorit bilder men här har jag några bilder


Kajsa                 Kapten och jag     Skruttan                   Jag
                              Barbacka
                
                           Foto: Lisa↑

4)Hur många gånger har du ramlat av? och vilka?

Svar: Jag minns inte alla hästar jag ramlat av men minst  3 gånger jag har rammlat av  Lady ( Privat häst)  , Freja och Lazze.

URL: http://treridskoleryttare.blogg.se/



Postat av: Emma - Tanneryttarna

1) Favoritmat?

Svar:  Det är nog Grillat kött med klyfft potatis


2) Favoritfärg på häst?

Svar: Det är Borkfärgad som Kajsa är , svart vit brun färgad och  Isabell färgad 

 
                Borkfärgad                             Svart , vit,  brun                          Isabellfärgad


3) Bloggar du följer?


Svar: Jag följer : http://tanneryttarna.blogg.se  , http://treridskoleryttare.blogg.se , http://miniryttaren.blogg.se , http://ryttarentina.blogspot.se ,
http://tinasperring.blogspot.com  och min blogg   http://linnkajsakavat.blogg.se Orkar inte skriva alla bloggar men mest läser jag alla dom jag har skrivit :)
 

URL:
http://tanneryttarna.blogg.se/


Postat av: sara

1) vad är det värsta som har hänt dig i slalombacken? och i stugan?


Svar: Det har hänt många saker i slalombacken det har hänt i liften en gång när min kompis och jag skulle vara i GB då i liften rammlade jag . Jag fasnade nånting i min lift som jag åkte i och då hängde jag på liften men sen släppte jag och då hade jag ont i min mage för jag åkte på magen upp i liften. Det har inte hänt nånting i min stuga.

 


Postat av: anna

1)vilken ridskola tycker du mest om?

Svar: Jag tycker Ås är lite bättre för där har jag min favorithäst som heter Kapten :)


2) hur är kapten att rida?

Svar: Det är roligt att rida Kapten. Kapten är lite svårt i dressyr t.ex skänkelvikningar. Det är roligt att hoppa med han för Kapten ÄLSKAR att hoppa. Kapten har skön rygg att man kan rida barbacka på honom han är inte skumpig när man rider barbacka . När han är ute i paddocken kan han bli lite för pigg när man rider honom. Kapten är inte för pigg men inte för seg han är mitt i mellan.  

URL:
http://treridskoleryttare.blogg.se/


Är på skolan och ha NO

Heej! jag bloggar på skolan vi har NO och det hadlar om sexkundskap typ.

Bloggar mer sen när jag kommer hem! :) 


  Hej Då 

                                                         //Linn

Förväll Skruttan

Heej! Har ingen lust att skriva på bloggen har kan säga vad som har hänt Min katt Skruttan fick vi ta ner idag så jag kommer vara deppig så Förväll Skruttan Älskar Dig skruttan <3 <3 <3 <3 Ett minne av dig <3 Så här kommer en låt som jag börjar alltid grina för jag täncker på Skruttan <3<3 Saknar dig Skruttan R.I.P :'(  :*( 
 
Om du kunde förstå att jag kommer sakna dig super mycket du betyder allt för mig <3 <3


U-sek lilapåskaftonen

Hej! Jag berätta vad jag gjorde igår med U-sek vi hade försgt femcamp och min grupp var nummer 1 och doms som var med i  min grupp var Jag , Erika , Jonna och en annan liten tjej som jag inte kom ihåg och det var två andra lag också. Först skulle vi kasta hästsko på en pinne som satt fast i marken och jag kastade inte så braa men Erika träffade pinnen och då van vi den sen skulle vi ta en sked och ägg i den och runda en pinnen och då kom vi tvåa. Sen skulle vi hoppa i en soppsäck och Erika ramlade men  hon fick ont i benen lite grann men sen skulle vi kasta ägg mot varandra och när jag kastade då sprak det mot  Erika.....Förlåt Erika :( och det vart den 7:de konen så då vart vi etta med ett till lag. Sen skulle vi gå in och göra sitta campen då skulle vi sitta på en stol mot ett bort och sicka i väg en kyckling som stog på en 5 krona och jag fick bara 3 och Jonna med och minns inte vad Erika fick men lilltjejen fick 9 som var högsta det var svårt jag våran grupp vart 2:a så lycka dag :) 

Påskafton med U-sek

Heej! Idag ska jag vara på Ungdomsektionen och dom ska ha lila påskafton och det ska bli kul!!!

Hej då syns när jag kommer hem :)
// Linn


Onsdag :)

Idag red jag och idag fick man välja häst och vet ni vilken häst jag fick den är brunsvart med lite vita fläckar och som kallas för säck och det är en valack och han börjar på K och slutar på apten och det blir Kapten gud vad lycklig jag vart , att jag fick honom ÄLSKAR DIG KAPTEN ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Vilken lycka det vart :)


Letionen : Han var lite seg igår men vi jobbade med skänckel vikning osv. Först fick min ridlärare hjälpa mig hur jag skulle hålla men sen på slutet vart han perfekt och jag fick till det också på sslutet. Han vart så himmla duktig på slutet och han gick så fint. Kapten gick bättre på slutet för då fick jag in mot väggen med han så lycka dag det var :)

Tyvärr fotade ingen mig men här får ni en bild på mig och Kapten när jag hyrde dig <3
 

Älskar dig <3 <3 
                                            Glöm inte frågestunden och kommer svara på dom snart
                                                                          //Linn

Tisdag

Hej! I Tisdag red jag Freja igen och vi skulle hoppa en bana och hon tvärnitede bara en gång men hon var seg och det var bra för mig. det kommer kanske nån bild på banan och då kommer jag lägga upp den på det hära inlägget :)

Sista dagen

Hej! Dom här fyradar  har jag inte haft nån tid att blogga men kan säga att det var sista dagen att hyra Kapten :( men vi red i paddocken men jag red först med sadeln men sen barabacka han var lugn idag och han lydde mig och han gick jätte fin i galoppen men sen när vi red då vart Dr Albin rädd för nåt men såg inte vad som hände med Albin och då såg jag att Albin hade ingen ryttare på sig men då kom Celine  som red barbacka på Svinto med en russande fart , Svinto bockade och skenade med Celine , Celine ramlade av och landade på svanskotan och hon började grina och Kapten vart lite rädd men han bakade med mig men jag och lisa som red barbacka också vi hoppade av och sprang till Celine och den som ramlade av Albin , men hoppas att Celine kan rida på Onsdag  för hon kunde typ inte sitta ner....AJAJ. Så har min dag varit men VARFÖR VAR DET SISTA DAGEN?? Jag vill ju hyra mer Kapten men jag hade på eftermiddagen stalljouren så vart inte så länge i stallet :)

Här får ni bilder på mig och Kapten som jag red idag och igår som är inom hus  för Tina fotade alla som red här får ni några bilder 


Idag




Igår Inomhus barbacka och med sadel ↓
Hela gänget ↓




Mer bilder kommer imorrn :)



Hej då  
                                                           //Linn


Hyra häst

↓Hej! idag har jag vart i stallet för jag hyrde min älskling.....Kapten och jag hade på morgonen. Först skulle vi sätta på täcken på alla hästar som behövde sen skulle vi sätta på grimmor osv.  Jag lede först ut Max , sen lilla Dingla , Sen min älkade häst Kapten sen privata hästen Ettan osv. Sen fixade HÖpåsrana kratade och mockade    Jag och Celine   med en annan också osv. Efter vi hade gjort allt ¨så skulle vi ta in hästana som vi hade hyrt jag jag tog sen skulle vi rida ut i skogen och det gick bra men sen efter vi red i skogen fick vi rida lite grann i paddoken (stavning) och vi fick trava och galoppera men i galoppen lyssnar han inte på  mig. Han vart Pigg och han bockade först när jag skulle gör galoppfattning och han skenade lite grann med mig och jag var så nära att jag ramlade men jag tror att han hade för mycket is och snö under hoven som kallas `styltor´  men jag fick kratsa där ut men sen fick vi gå in med hästarna och rykta dem sen skulle vi släppa ut dem i hagen igen osv. sen kom dem som skulle ha stalljour men då åkte jag hem och Celine hem också....Men hoppas det går bättre imorrn än idag. Här kommer foton som mamma tog kort på mig och Kapten ↓












Snöorväder på gång när vi skulle sätta sig upp men sen vart det bra igen med vädret




Finare vädret nu ↓




När vi kommit tillbaka










Efter Ridningen ↓








Så här vart min dag vart men imorrn kommer jag ha lite mer sov morgon än idag men kommer kanske svara på frågorna imorrn eller över morrn.

Hej då och sov gott :)   

                                                                       // Linn

I Onsdag hoppning på Elloise

Hej! Onsdag red jag Elloise och jag hoppade men  förbörjan va hon bra jag skulle bara `driva på´
och hhon var seg men när vi skulle hoppa först lite bana sen hela och jag vart först på andra gången som jag hoppade och hon vart super `PIGG´ och jag  skulle bara tänka på att jag ska inte göra så snäva svängar men men..... Tyvärr fotade ingen när jag hoppade då får ni en bild från förra veckan på mig och Elloise↓






I Tisdag Barbackning

Hej! Tisdag då red jag barbacka vi som ville och jag fick Freja det var häst byte och det gick sådär kan man säga för vi skulle göra lite mindre fyrkant och det gick bra men vi skulle också göra hav halt innan vi går förbi koner och gick ganska bra och vi travade på långsidorna osv. Men i galoppen gick det jätte dålig för jag fick inte till galoppen men fick till den en liten stund bara en gång men gick inte bra kan jag säga. Bilden kommer nån dag när jaga har hittat sladen till min mobil så kan ni se att när jag rider Freja barbacka :)   


Måndag :(

Hej! jag har inte lust att blogga just nu , Men frågestunden kommer jag skriva nån dag i vecka håll koll men ni kan fortfarande fråga men jag säger till när det är slut att fråga :)