Jag fick rida..

 
 
Hej! 
 
I fredags så var det ridning på ridskolan igen. Det kändes så där för att min älskling finns inte kvar på ridskolan så det kändes som sorg.. Men när jag kom till ridskolan så stod det att jag skulle rida Magic. Passet gick sådär för att han lyssnade inte så bra på mig. Men det kan bero på att hästarna har haft sommarlov och att det första var första veckan efter sommarlovet så vi tog ganska lugt.
 
 Först så kändes han seg som tusan att jag fick driva på han sen så lysnade han inte på mina hjälper. För när vi skulle göra skänkelvikning så vart han jätte bjöjd i halsen "som en banan" typ. Sen så skulle vi göra en volt på båda kortsidorna. Halva volten i galopp och sedan övergång till trav. Fick inte direkt nån galopp kan jag säga för han travade jätte fort istället för galopp. På slutet gick det bättre för då fick jag till nån galopp. 
 
Så här såg ungefär banan ut: 
                                                   // Hejdå

Tagel armband?

 
 
 
Hej! 
Jag tycker tagel armband är så fina så jag tänkte beställa själv en sånt . Jag har googlat på dom som gör tagel armband  men jag har ett litet prblem vart kan man beställa nån som gör fina tagel armband till ett bra pris?! 
Vet nån av er vart man kan beställa nån som gör tagel armband?  Hör av er till mig om ni vet någon som gör såna armband! 
 
LÅNAD BILD! 
                             
 
 
 


Veckoplanering

 
 
Hej!
 
I fredags så åkte jag till min stuga och på lördag  var detett 50 års kalas.  På söndag så fyllde jag år så mormor och morfar kom o firade mig , sen så åkte vi till stallet och där red jag på andra sidan av vägen så jag kom till en skog. När jag kom tillbaka så red jag i paddocken en liten stund innan jag hade ridit klart. 
Efter det när jag kom hem så kom firade vi igen när vi hade kommit hem. 
 
Måndag: Julia red Kajsa.
Tisdag: Red jag i paddocken och sen så körde jag frihetsdressyr. 
Onsdag: Julia rider. 
Torsdag: Jag börjar sklan igen efter skolan så åker jag till Kajsa och rider kanske ut? Nån som vill rida ut med mig? hör av er till mig isåfall. 
Fredag: Kajsa vilodag för ridskolan börjar igen tror jag och får se hur jag klarar av att vara i ridskolans stall nu när min bästa inte finns nån mer på ridskolan..
Lördag-Söndag: Rider Julia Kajsa
 
 

JAG LEVER OM NI INTE TRODDE JAG VAR BORTA FRÅN ALLTID..!

 
 
 
Hej! 
 
 
Det var ett tag sen som jag bloggade men jag har inte haft tiden att blogga eller så har jag inte haft någon ork att blogga. Så jag har haft en längre "bloggpaus" nu en förut. 
 
Jag kan ju börja med att jag har vart i min stuga hela sommaren och där har jag haft ganska seg internet och sen så tror jag att jag har fått något virus på min dator för det kommer upp 100000 reklam varje gång som jag går in på nåt på internet. Så nuu bloggar jag på mammas dator. 
 
I stugan så hade jag Kajsa där och sen så hyrde jag Sunny också. När jag har ridit Sunny så var hon först lugn och snäll men några veckor så hållde hon på att bli en "crazy" ponny. Hon stegrade och tjura i mot så jag fick inte fram henne även om jag hade ett ridspö sen så använda jag mina skänklar men hon lyssnade inte ens på mig. Men sen så har ju jag badat med Sunny också. Så nu vet ni vad Sunny gör utanför ridskolan..Men annars så var hon snäll och gosig i hagen. 
 
Kajsa var piggare i år en förra året då hon var väldig seg , Men när Sunny tjuade så skulle Kajsa också tjura då skulle hon backa ner i diken hela tiden men annars så var hon supersnäll. Sen hade jag aven kompisar som red med mig och vissa hade vi photoshoot som jag kanske ska visa upp om ni vill. Jag har nästan simmat med Kajsa.  
 
I måndags så skulle vi först lasta Sunny och det gick 1 sekund så var hon inne. När Sunny fick komma hem till ridskolan så åkte vi och hämta Kajsa. Det gick snabbare nu och lasta Kajsa en förut. Plus att det var jag som lastade Kajsa för första gången! :) 
 
Nu har Kajsa kommit hem från semester och sen har vi fått en ny ponny i vårat stall och den är så sööt!! 
 
Jaja detta inlägg var ju intresant eller inte..Men jag ska börja blogga men jag LOVAR INGET , Sen så kommer ett inlägg som jag vill dela med mig till er och nårga har fått sett det inlägget. Men jag ska fixa några saker innan jag lägger ut inlägget..
 
Men vi hör!