"Linns sommarminnen"

                                                              Heej! 
 
Tänkte göra "Linns sommarminne" som jag hade gjort förut så jag tänkte göra några sånna här sommarminnen från 2013..Låter det som en bra idé? Kommentera vad jag ska skriva om..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kajsa i ett hackamore bett!

 
                                                                           Heej! 
 
Jag vet att bettet ligger ganska långt ner , den ska vara längre upp..! 
 
Jag har inte bloggat på en vecka känns det som men jag har pluggat till prov osv. 
 
Tisdag: Kajsa blev skodd så  jag tog  väldigt lugnt. Red i paddocken och jag skrittade mest och lite trav vart det. Sen så red jag på ett hackamorebett förförsta gången det gick faktiskt bra med det bettet. 
 
Onsdag: Red jag ut och då hade jag hackamore bettet igen. Jag red i alla gångarter. Allt gick bra. Red väldtigt mycket med serpentiner och volter för att mjuka upp hennes hals osv. ♥

Veckoplanering! V. 13

Hej! 

Måndag: Julia rider.
Tisdag: Kajsa ska bli skodd och jag ska skritta ut i hackamorebett (har fått lånat) för första gången jag använder ett sånt bett.
Onsdag: Rida ut och skritta och trava. 
Torsdag: Jula rider. 
Fredag: vilodag och kanske är det hästbyte på ridskolan. 
Lördag: Julia rider.
Söndag: jag rider ut på andra sidan av vägen. 

 

Saknar sommaren...

Stalljouren och Kajsur!

 
Heej! 
 
I lördags så hade jag stalljour. Först så släppte vi ut hästarna och sedan så gjorde vi stalljobbet. Sen så fikade vi+ Så fick vi tårta för att Julia for av i fredags. Efter det så fotade vi en hel del. Bilderna kommer upp på bloggen. Sedan så fodrade vi osv. Sen kom Nina och Tildur som skulle rida i ridhuset så jag kollade på dom en liten stund. Sedan så släppte vi in hästarna och jag fick släppa in min lilla Kaptur. Sen gick jag och kollade på Nina och Tildur i ridhuset igen. Sen fick jag trava av henne..Nina hade en dressyrlektion för mig. 
 
Sen så gick jag till Kajsur och gjorde jag först i stallet och sedean så red jag först i paddocken och sen red jag ut och galopperade några varv. 
 
 



Hoppning på lilla pigga ponnie.

Idag så skulle vi hoppa en liten bana och det var som en "miniblåbärshoppning" Men det var en bra bana för att man skulle ta UT svängarna osv. Allt gick bra kan jag säga. Första traven så fick jag berömd och sen när vi skulle hoppa två hinder innan vi skulle hoppa en och en och allt gick bra. Vi hoppade runt 50 cm tror jag? Men sen så skulle jag hoppa  först igenom banan och det gick faktiskt bra men jag tror att han ökade galoppen väldigt mycket ibland men annars gick det bra.
Sen så skulle vi hoppa igen och det var tre sycken som inte ville höja och en av dom var jag för att jag är lite "hopprädd" eller vad man kan säga. Jag  blir alltså "nervös" osv. Men efter dom som hade hoppat före mig så tänkte jag hoppa samma höjd som jag gjorde innan..Men Nej så fick jag inte det. Ridlärare sa att han skulle höja lite grann till mig för jag skulle ju hoppa lite högre. Så då gjorde jag det även om jag vill hoppa samma nivå som jag gjorde första gången. Men det gick bra föruyom att han tog ett extra språng i galoppen när jag skulle hoppa men jag är fortfarande nöjd med min ridning. 
Sen så gick jag till Kapten och gosade med han en liten stund.
 
Imorgon så har jag stalljour och då börjar jag klockan 8 imorgon..(jag är morgontröööt...)  det här är inte kul att vakna upp så tidigt menmen..Jag kommer säkert att fota med min favorit gruppen och då kommer ju nya bilder upp på bloggen förhoppninggsvis..:) 
 
 
 

Veckoplanering V.12



Heeej! 
Just nu bloggar jag på min iPad 
Tänkte göra en veckoplanering..

Måndag: Julia red
Tisdag: jag red  ut på åkern och galopperade.
Onsdag: jag galopperade och hade friluftsdag. 
Torsdag: Julia rider. 
Fredag: vilodag , hoppar på lilla Caddy .
Lördag: stalljour och sen rida om jag hinner.
Söndag: Julia rider. 




Snabbt inlägg..!

 
Idag så ska jag åka till Ninis och sova över där tills på söndag. På söndag så kommer jag och Nina rida ut för första gången på en evighet...
 
Min lilla söta ponnie! ♥
 

Fick rida på...?

Fredag: Så fick jag rida lilla Caddy igen. Vi hade markarbete och banan som vi gjorde var som en evighetsbana men den var faktiskt bra övning för att det var mycket skänklar och blicken. Det var väldigt jobbigt övning för att man skulle stå i lätt sists nästan hela banan. Efter lektionen skakade lite grann mina ben när jag skulle böja på dom. Caddy skötte sig bra. Jag skulle bara tänka på blicken..
 
 

Bli frisk min lilla hjärta..♥

 
 

Ge mig..!

Jag vill ha denna grimma för 69,30 kr..
 
 

Vecoplanering V.11




Hej! 


Måndag : Julia red.
Tisdag : jag red ut och gick jätte bra tills vi skulle vända hem. 
Onsdag: jag rider ut
Torsdag: Julia rider
Fredag: vilodag , ridning på ridskolan
Lördag: Julia rider
Söndag: jag rider ut och kanske med nån..




Veckoplanering! V. 10

 
Måndag: Hade jag och julia photoshoot och Kajsa blev väldigt övertaggad. Hon ville inte stå still osv. VArför var hon så jäkla taggad?  VET NÅGON SOM HAR ETT STARKARE ÄN RAKTBETT SOM ÄR BRA? KOMMENTERA GÄRNA! 
 
Tisdag: Stallfritt , Va på stan med Evelina en stund och sen så åkte vi först till hööks och bara kolladde och sen hem till mig. Sen så åkte vi buss till Evelina och jag sov över där.
 
Onsdag: Åkte till Evelinas skötarhäst och vi gjorde först stall jobbet och sen så fick jag rida en häst som hette Willian "Wille"  . Efter det så fotade jag henne och Fraxen och hoppas att bilderna blev bra.
 
Torsdag: Äntilgen får jag träffa Kajsa efter två dagar. Ska rida ut någonstans..Nån som vill rida ut med mig? 
 
Fredag: Kajsa vilodag eller bara skritta långa tyglar. Sen så ska jag och Julia komma och kolla när Evelina ska rida på Tanne. Ska bli kul och vara på Tanne igen var väldigt längesen. 
 
Lördag: Rida en kort tur och sen så ska jag till min stuga.
 
Söndag: Julia rider. 
 
                                                           Ä.L.S.K.A.R .M.I.N .P.O.N.N.I.E.!.! 

Kajsas gamla utrustning!

 
                                                                   
Jag håller på att rensa min hårddisk men det går ju sådär. Jag har ju mapp för mapp för mapp. Om man tryker på en mapp så kommer det en till osv. Jobbigt att rensa en hårddisk. Men jag har hittat Kajsas gamla  utrustning som hon hade på Tanne ridsola när hon gick där. Vet nån av er om nån har Kajsas gamla utrustning som används nu? Skulle kul att veta det om nån använder hennes gamla utrustning..:) 
 
 
 
                                                                 Skillnad? 

Fredags ridning! (Rösta)

                                            
                                                                
Fredag: Fick jag rida Caddy igen. Men vi hade en vikarie som jag har haft förut när jag gick på tanne när jag red igen en grupp.. Först så värmde vi upp och sen så gjorde vi öningen. Cadddy var ganska taggad. 
 
Övningen som vi red var slalom ena sidan och andra sidan var det bommar på marken. Efter ett tag så skulle vi ha ena handen på hjälmen och andra handen på tygeln. Sen så skulle vi ha ena handen på ryggen. Sedan så skulle vi blunda överbommarna. Vi fick även galoppera med ena handen på huvudet men det gjorde inte jag för att Caddy var pigg.
 
Det gick ganska bra men jag skulle bara tänka på farten. 
 
Före och efter lektionen så gosade jag med Kapten , han var lika gosig som förut. 
Min lilla Kapten du är så göllig! ♥
 
                     RÖSTA! 
NI KAN RÖSTA PÅ MIG VARJE DAG!
SÅ SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG! 
NI SOM RÖSTAR PÅ MIG KAN NI KOMMENTERA SÅ KOMMER JAG LÄNKA ERA BLOGGAR! 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN!