Kajsa Kavat! <3

 Bilder som jag har fotat Kajsa och ingen får kopieras!
2013
 

Kapten <3

Hej!
 
Onsdag: Hade jag ridning och då fick jag Kapten igen! <3  Vi red lite grann på dressyrprogram osv. Det gick bra och Kapten var jätte PIGG på hans sätt. Sen  skulle vi galoppera i dressyrprogramet så tog han inte ut hörnen och galopperade jätte snabbt....osv
 
Tyvärr så hade jag inga bilder när jag red Kapten men Nikita har fotat mig när jag hoppade med Kapten.
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 

Har Kajsa ändrat färg?

 
Tja!
 
Jag har märkt ganska mycket att Kajsa har förändras på pälsen. Hon har varit en "isbjörn" till en svart häst...Hur kommer det sig? Men nu börjar hon blir ljusare för varje dag iallfall...TUR! Annars skulle jag kanske  inte känna igen Kajsa...hehe...
 
 
Men jag tänckte göra och NU bilder på Kasja Kavat! <3
 
 
 
 
Så här såg hon ut när hon gick på Tanne!
 
Minns inte vem jag har fått dom här bilderna!
Men det kan vara Vilma eller Anna som jag har fått bilderna på Kajsa!
 
 
 
Nikita och Rebecca har fotat...
 
Nu bilder..
 
 
 
 
 
 
Olik sig eller inte??

Måndag-Tisdags ridning!

 Heej!
I måndags så var Kasja snorig.
 
Måndag: Igår så följde min kompis Sara med mig och fotade mig och Kajsa. Vi red på planen (paddocken). Jag red mest på volter som vi behöver träna på t.ex. stora mitt volten för i galoppen så faller hon inot eller utåt...Men det blir bara bättre o bättre för varje gång vi gör volterna. :)  Bilderna kommer så fort jag har fått dom av Sara. PS. Vissa bilder vart super fina! <3
 
 
Tisdag: Idag så red jag ut själv.  Först när jag kom ner en liten bit av "slingan" (eller vad den nu än heter) så stannade Kajsa och ville inte gå. Men jag smackade på Kajsa sen gick hon.  Men ibland kan hon stanna till och kolla . Efter ett tag så började jag trava ner en liten bit och det kändes bra. Sen när jag skulle vända hem vart hon taggad men efter ett tag så fick jag "kontrollen" över henne och lyssnade ganska bra kan jag säga...Men ibland kan hon bli lite "över taggad" . Sen travade jag på vissa ställen när jag var på väg hem. 
När jag kom tillbaka så red jag på planen liten stund. Det var mest trav och lite galopp. Jag tog lite lugnt med henne idag för många hästar har blivit "förkylda" och Kajsa är  snorig och lite hostig men hoppas det går över innnan sommaren. :)
 
 
Evelinas bilder kommer också så snabbt som möjligt....:)
 
 
 
 
 
 
Min bäbis! <3
 

17/3-2013

                                         
 
                                                                    17/3-2013
 
I Söndags  så föjlde Evelina mig till Kasja. Evelina och hennes mamma kom och hämtade mig sen åkte vi till Kajsa. När jag och Evelina kom till stallet så började vi med stallsysslorna osv. Sen tog vi in Kasja och borstade av Kajsa och sadla osv. Sen började jag rida och Evelina fotade och filmade mig medans jag red. Efter ett tag så fick Evelina testa Kajsa. Hon tyckte det var kul att rida Kajsa. Efter ett tag så tog vi av sadeln och rida barbacka på Kajsa. Jag hoppade upp först och jag bad Evelina att hon skulle lägga fram några bommar som jag började trava över dom. Sen hämtade Evelina "hinderklossar" som Evelina byggde upp till ett kryss. Efter ett tag så la Evelina upp en bom  rätt upp över så det blev ett litet skutt. Efter ett tag så var det Evelinas tur att hoppa upp på Kajsa barbacka. Så Evelina testade hoppa först i trav sen i galopp. Efter ett tag så "tvingade" Evelina mig att hopppa i galopp över hindret.
Sen när jag skrittade av så gick vi in i stallet och skyndade oss att bostade av Kajsa och satte på Kajsa ett täcke. Sen gick släppte vi ut henne i hagen. Sen när vi gick så gnäggade hon  till oss. Det var så sött. Det där gnägget betyder jätte mycket för mig. Kärlek. <3
 
                 
Bilderna kommer när jag har fått dom av Evelina....
 
 
Men ni kan se en bild som Nikita har fotat....
 
                                                      
 
Sötnosen..<3 <3
 

Onsdag-Åsridskola

                                                              Tja!
I onsdag så red jag på Åsridskola och där fick vi välja häst som vi ville rida och jag tog Kapten <3.
När jag red Kapten kändes han tung och seg som han inte brukar ....han brukar vara piggare iallafall men vi gjorde dressyr som vi tog ut från några "dressyrprogram" . Om nån skulle vara med någon gång i framtiden...osv.  Sen så gosade jag med Kapten och fick en lite godisbit av mig...<3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Här kommer bilderna som jag har fått av Nikita!

Heej!
 
Här kommer bilderna som Nikita har fotat på mig och Kajsa...Sen kommer ni får se nya och fina bilder på mig och Kasja och kanske en ny tagen film också som Evelina har fotat och filmat..
 
OBS! Inga bilder får kopieras det tillhör Nikita!

Livet rullar på!

Heej!
Förlåt att jag inte bloggat på senaste tiden...Men jag har haft fullt upp med Kajsa och med skolan. Jag har haft ganska många läxor och prov.
 
Jag kan ju berätta vad jag har gjort på lovet...
 
På sportlovet så var det "hästmassage" på Åsridskola (det var tema vecka på åsridskola). Det var två dagar som man skulle vara där. Ena dagen var det teori och andra dagen fick vi testa att massera en häst. Jag och Celine fick ta Oden och det var kul och lära sig något nytt.
Efteråt så gick vi till Kajsa och jag och Celine masserade Kajsa lite. Kajsa var lite små stel men nu har hon blivit mjukare i kroppen men hon ska får mer massage.   :)
 
 
Idag är det ridning på Åsridskola och det är hästbyte. Jag hoppas ju att jag får min bebeis Kapten.<3 .  Men annars vill jag testa Titut eller Minerva.
 

Bommar och markarbete!

Heej!

 

Tisdag: så tränade jag Kajsa att gå över bommar som låg ner på marken. För början var hon så himla fjantig men efter hon gick över bommarna några gånger så gick det bättre för varje gång vi gick över bommarna...

Vi skrittade och travade över tre bommar.

 

Onsdag: så hoppade vi ett litet hinder plus bommar på marken...

I skritt , trav och galopp.  Kajsa var super duktigt och INGET STOPP ELLER SMITTA ÅT SIDAN. Så hon var super duktigt både igår och idag!

 

Men imorgon och fredag kommer jag inte blogga för det är "Tema vecka" på Åsridskola och jag ska vara med och lära mig hur man massera en häst...Så det ska bli kul...!

 


3 och 4 Mars

Igår :
Så red jag ut med Vera och nästan alla vägar hade snöat igen men vi hittade några vägar att vi kunde rida på...Men när vi skulle vända hem så vart Kajsa över taggad..Sen blåste det...
 
 
Idag:
Idag så tänkte jag rida på planen men det var ganska mycket snö men inte för mycket...Man kunde rida där så jag red mest på fyrkant spåret och lite snett igenom och en gång mitten volten. Men det snöade ganska mycket och blåste lite så man fick lite snö i anskitet..hehe. Men annars gick det bra.
 
Jag vill att sommaren kommer orkar inte med vinter.....
 
 
Älskar dig sötnosen! <3 <3

Händer under mitt spotlov....!

Heej!
Frågestunden/this or that kommer snart bara och det kommer del 1 och del 2 a det...:)
 
Händer under mitt sportlov:
 Måndag: Rida på planen (om inte den är dålig så kommer jag kanske rida ut).
Tisdag: Rida
Onsdag: Kajsa kommer kankse får en vilo dag?
Torsdag: Vara på Åsridskola och lära mig hur man massera en häst
Fredag: Kanske rida barbacka på planen  om den inte är dålig...
Lördag:Rida ut
Söndag: Rida ut..
Men det kan bli ändrande planer... :)