ÄNTLIGEN! ♥

 
Heej!
 
I veckan så har Kajsa fått äntligen gått ut som vanligt efter 2 månaders vila i boxen. För två dagars sen så fick jag äntligen gå ut med henne på promenad och jag gick på åkern men när jag skulle vända hem så börja hon tagga upp sig och börja trava. Men när hon ska bara SKRITTA men vad bra att hon mår bättre nu i hovarna.
 
Igår den 28 december så fick jag äntligen sitta upp på min ponnie igen efter två månaders vila. Plus så red jag barbacka det var så härligt.♥

19/12-2014 Ridning

 
Heej!
 
I fredags så var det sista ridlektionen innan jul.
Men när jag kom dit så stog det att jag skulle få rida Oden och vi bestämde efter ett tag att vi skulle rida barbacka altså dom som ville.Jag bestämde att jag skulle rida barbacka på Oden och det va första gången jag skulle rida Oden också. Det gick jätte bra och han var jätte duktig. Han var pigg och glad. Vissa stunder så vart han jätte fin i halsen. 
Vi gjorde framdelsvändningar , skänkelvikning och kanske nåt annat som vi gjorde osckå. Hoppas att jag får rida Oden igen efter jul för han var jätte rolig att rida. 
 
Nu får ni ett inlägg utan bild och ja jag vet att det är as tråkigt bara text utan bild men jag orkade inte ladda upp en bild! 

Merry christmas!

 
 
 
 
 
 
 

Fredag den 12/12-2014

                                                                      Heej!
 
I fredags så var det ridning igen och man fick önska hästar och jag valde hästen Mingla. Hon är en B-ponny eller en liten C-ponny , nån som vet?
Men övningen som vi gjorde var att vi skulle först rida mittlinjen rakt upp och sen så skulle vi rida halva mittlinjen och den andra halvan skulle man göra "skänkelvikning" tror det hette så. I båda varven. Men sen så skulle vi rida till hava mittlinjen och sen skulle vi fatta galopp. På långsidorna skulle vi också galoppera halva och sedan skulle vi trava resten av långsidan. 
 
Jaag tycker att Mingla var pigg , tjurig och seg. Hon var en rolig ponny att rida men hennes sadel tyckte jag inte om för den gled och den halkade framåt också. När man skulle fatta galopp så ville hon inte direkt galoppera men det kan vi träna på om jag får henne sen. En gång när jag skulle fatta galopp så gjorde hon en bockning men jag satt kvar iallfall. :)  
Snart är det jul!!! 
 
 Tuva och Mingla får vara med på bild idag! 
 
 Vill ni se mer bilder på Tuva och Mingla? 
 

Fullt upp!

 
Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men jag har haft fullt upp både i stallet och i skolan. Speciellt i skolan för att det är sista året för mig i 9:an sen blir det gymnasium för mig..Herregud vad åren har gått snabbt. 
 
Igår så hade jag ha stalljour med min bästa ridgrupp och fota hästarna. Sen så var det miniblåbärshoppning också så antar jag att jag kanske fotar lite där också! 
Nästa vecka så kommer hovslagaren och sen kommer kanske Kajsa få ut ut och promenera
Det som har är att:
Kajsa har blivit klippt, för hon svettades jätte mycket förut men det är bättre nu.
Red Isak 5 december och red dressayr , det gick jätte bra! 
Jag tänkte berätta en sak i ett annat inlägg och vissa vet det redan och vissa inte vet det..