Kajsa den 15-17 februari 2015

Hej! 
 
15 februari så var jag hos Kajsa. Först så började jag göra stallsysslorna , sen så tog jag in henne och ställde Kajsa på stallgången. Jag borstade och myste med Kajsa och det var hur mysigt som helst. Efter ett tag så stod hon still med huvudet och jag kunde pussa henne jätte länge.
När jag var klar med att sadla och tränas så gick jag ut och satte mig på i sadeln. 
Det blåste väldigt mycket som Kajsa brukade vara "rädd" för. Men denna gång så kunde jag ha långa tyglar och hon var hur lugn som helst. Plus så var jag lugn själv. Så allt gick perfekt och att jag kände igen min ponny på riktigt. 
 
17 febuari så gjorde jag först stallsysslorna och sen så tog jag in Kajsa. Men när jag gick in till hagen och ropade på henne ,så kom hon mot mig och det händer inte ofta kan jag säga. Efter jag hade tagit in henne till stallet så ställde henne på stallgången igen som jag gjorde i söndags. Först så använde jag ryktstenen som hon ÄLSKAR sen borstade jag med vanlig borste och borstade manen. Sen så började jag göra iorning henne och sen så red jag ut. Det blåste forfarande lika mycket som i söndags men min ponny är så himla lugn , så jag red med tredelat denna gång har ridit med raktbett dom andra gångerna som jag har ridit ut på Kajsa. 
 
Men vissa gånger så ville hon vända hem men då gjorde jag istället en volt och fortsatte neråt som jag ville. Det funkade iallfall. När jag var längst ner vid åkern så tänkte jag rida på en stor volt men det ville inte Kajsa för hon började små trava uppåt mot stallet. Tillslut så fick jag göra små volter på vissa ställen på åkern. Sen när det var ganska "bra" underlag så travade jag med Kajsa för fösrta gången på detta år. Alltså vi travade mer än 5 steg. 
Jag tycker att Kajsa börjar lita mer på mig och jag litar mer på Kajsa. ♥
 

Tittut!

 
Förlåt att jag inte bloggat på 3 veckor men har inte haft tid till bloggen.
 
30 Januari 2015 Så red jag Tittut, vi gjorde skänkelvikning och skänkelvikningar där hästen är ställ i rörelseriktningen. Jag tyckte att Tittut gick väldigt fint och sen så har jag börjat känna hur han fungerar. 
 
6 Febuari 2015 red jag Tittut igen. Vi red skänkelvikningar , galoppfattningar och små volter i hörnet. Detta pass hittade jag Tittuts knappar väldigt mycket och  våran ridlärare sa till mig att detta pass var en av dom bästa passen som jag har ridit Tittut. Han började verkligen söka sig neråt och inte ha huvudet uppåt som han brukar ha.
 
13 Febuari 2015 Igår red jag Tittut igen. Red öppnor, skänkelvikningar och galopp på medellinjen. När jag skulle rida på öppnor så var det inte så lätt för efter tre steg så hade han "glömt" bort hur man gjorde. Så jag fick påminna honom hela tiden och jag kan säga att det var inte så himla lätt. Jag fick verkligen kämpa att han skulle gå i öpnnor osv. Men galoppen gick det bra. Jag har hittat knapparna på han väldigt mycket nu så det går bättre o bättre för varje gång jag rider honom. 
 
 

Me and Kajsa Kavat!

 
 
 

Börjar på ruta 1 igen..:(

 
Heej!
 
Måndag den 26 januari  Så red jag Kajsa på åkern och hon var små tjurig för hon ville inte gå fram riktigt. Men sen när jag kom en bit på åkern så skulle jag vända hem så vart hon "rädd" 2 gånger  för något för hon tänkte sticka iväg med mig osv. hon hetade upp sig och stressade upp sig. 
 
Tisdag den 27 Januari så red jag igen på åkern och det hade blivit ganska mörkt ute. Så mötte vi en en häst som red förbi och Kajsa fick värsta damp anfall. Vi var på samma ställe som i måndag. Kajsa bockade rejält , sen så tänkte hon sticka i väg med mig , hon gjorde även snäv sväng och bockade. Hon kunde inte heller stå still osv. Det kände som hon ville att jag skulle flyga av..
Jag kände inte igen min ponny för min ponny brukar ALDRIG bocka så mycket och att hon litade på mig men nu litar hon inte alls på mig när jag rider ut..:( 
 

Lördag den 31 januari så red jag och Julia red Kajsa och att vi fotade varandra när vi red osv. När jag red henne så började jag känna igen min ponny igen. Hon gjorde inga dumheter osv. Vi skrittade bara på åkern och hade det mysigt. 
 
Nya och fräscha bilder kommer komma upp på bloggen imorgon! 
Smakprov till imorgon! 
 

Kan nån snäll person hjälpa mig?

 
Hej! 
Jag har ju en foto hemsida som heter linnstaaf.weebly.com men om man trycker på "tävlingar" på min hemsida så finns det två bilder som man kan trycka på och då kommer man in på google+ om man vill se bilderna. 
 
Men jag vill inte ha på google+ för jag vill ha så att om man trycker på en av mapparna  så ska det komma upp bilderna men jag vill att bilderna kommer upp på weebly hhemsida och inte på google+.
För många som har weebly har en mapp och sen om man trycker på mappen så kommer det många bilder på weebly. Jag har ju så att det kommer upp på google+ och det vill jag inte ha. 
Jag har försökt o försökt och få till med det och sen så har jag goolat som en tok hurt man ska göra men jag hittade ingenting hur man ska göra!  Hoppas att nån fattade vad jag menade.
Men kan nån hjälpa mig med det? Så hör av er till mig!   
Julia får vara med på bilden denna gång! ♥