Kajsa Kavat! ♥

 
© Ingen får kopiera mina bilder!!
 
 
 

 

Hästar som kan "flema" inför kameran!!

 
© Ingen får kopiera min bilder!!
 
 

 
 
 

SunDance!

               
 INGEN FÅR KOPIERA MINA BILDER UTAN TILLSTÅND!!!!!! 
 
 

Lite info!

 
 
Heej! 
 
I veckan så var Evelina här och det är alltid kul när hon kommer. Vi har badat med hästarna (Hon simmade med K men inte jag)  , vi har ridit barbacka och solat osv. Som sagt så har vi haft kul. Evelina åkte hem på fredag.
När jag skulle fodra K men S fick också lite grann så slipper hon vara avis. Men då såg jag att Kajsas päls var väldigt konstig alltså pälsen låg inte "rak" den låg "uppåt" sen när jag kände på henne så hade hon hela sin kropp med "knölar". Sen så kände jag om hon hade ont i "knölarna" men det var hon inte..Kajsa har aldrig haft såna knölar när jag har ägt henne. Men när jag la mig i sängen så sökte jag vad det kan vara för "knölar" som K hade. Det stog "foderknölar" eller så har hon fått någon  "allergi". 
 
Men nästa dag så tänkte jag känna på Kajsas kropp om dom var kvar men dom var helt borta så det kan vara att hon har fått nån "allergi". Men jag är inte säker , tur att dom försvann nästa dag annars så skulle jag kanske ringa veterinär?.
 
 Det kommer fler bilder på Sunny och Kajsa senare!!! 
 


Lite uppdatering!

 
Heej!
 
Idag har Sunny och Kajsa en vilodag och det är väldigt skönt för dom. Vädret är på topp "äntligen" värme för här i Östersund så har det varit piss väder men nu är det ju kanon väder. Ska gå ut snarty och sola. vill bara säga att vårat internet kommer gå seg hela månaden men jag kommer försöka blogga lite grann men jag lovar inget. 
 
Det kommer kanske ett inlägg som kommer att hanlda om en sak som jag tänker inte säga det en men vi får se om jag lägger upp det inlägget..
 
Ja detta inlägg kanske var det tråkigaste inlägget på länge men det kommer nya bilder på hästarna som JAG har fotat som jag tänkte dela med er. Kom ihåg att jag kommer att ha vattenstämplad (Linnstaaf)  på alla mina bilder för att det är ju vissa som kopierar mina bilder och skriver att det är dom som har fotat dom men det är jag som har fotat bilderna! 
Älskar dig! ♥

Veckoplanering! V. 27

 
Heej! 
 
Måndag: Jag och julia red till min åker sen så skulle hon åka hem.
 
Tisdag: Vilodag.
 
Onsdag: Jag och mamma red men Sunnie skulle ju självklart dra ner huvudet och äta gräs så jag for av men jag vet varför jag ramlade av för att Sunnies bakvalv for ju rätt upp så därför for jag av om bakvalven satt mer fast så skulle jag inte ramlat av..det gick bra men nu har jag fått jätte ont i ena axel/"halsen" men annars så  mår jag bra.
 
Torsdag: Mysdag med Sunnie och Kajsa.
 
Fredag: Rider ut och kanske med nån eller rider ut själv.
 
Lördag: Ska försöka rida dressyr  "seröst"  men vi får se om det blir ändrade planer.
 
Söndag: Rida och hoppas det blir finväder och inte pissväder. 
 
 

Update!

 
 Heej!
 
Förlåt att jag har inte bloggat på en vecka eller mer. Men jag har inte haft tid eller haft ork att blogg. Ibland så vill jag blogga så bloggar jag och ibland så orkar jag inte blogga. Jag bloggar för att jag tycker det är kul att blogga  men Ibland så blir attt jag blir väldigt stressad och pressad om jag ska blogga. Hoppas ni förstår hur jag menar. Jag ska försöka blogga så gott jag kan men jag lovar inget...
//Hejdå!!